Search the Community

Showing results for tags 'audi a8'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General Stuff
    • TSN Motor News
    • Porsche Forum
    • Welcome Forum
    • General Cars
    • Motor Sport
    • Meets & Trackdays
    • Tyresmoke Reviews
    • Dealer/Supplier/Specialist
    • Tuning/Tuners
    • Cleaning
    • Car Electronics, Satnav, I.C.E and multimedia
    • Spotted
    • Vag-Com
    • General Marketplace
    • KneeSliders
    • TyreSmoke Issues
  • Audi Forums
    • Audi Chat
    • Audi Technical
    • Audi A1
    • Audi A2
    • Audi A3/S3/Cabrio
    • Audi RS3 Forum
    • Audi A4/S4/Cabrio
    • Audi A5/S5/Cabrio
    • Audi A6/S6/A7/S7
    • Audi A8/S8
    • Audi TT/TTR
    • Audi Q3/Q5/Q7
    • Audi RS
    • Audi R8
  • VW Forums
    • VW Chat
    • VW Scirocco
    • VW Technical
    • VW Lupo/Polo
    • VW Golf/Bora/New Beetle
    • VW Passat
    • VW Phaeton/Touareg/Tiguan
    • VW Golf GTi Forum
    • VW R Forum
  • BMW Forums
    • BMW Chat
    • BMW Technical
    • BMW 1/2 Series
    • BMW 3/4 Series
    • BMW 5/6/7/8 Series
    • BMW X Series
    • BMW Z3/Z4/Z8
    • BMW 'M' Forums
  • Various Car Forums
    • TVR
    • Oil Burners
    • Mercedes Benz Forum
    • Aussie V8's
    • Classics
    • Mini Cooper / Cooper S
    • Seat / Skoda
    • French Forum
    • Italian cars
    • Japanese Performance Forums
  • TSN Partner Forums
    • Sniff Petrol
    • MotorPunk
  • Random Area
    • Agony Aunt
    • Rubber Room
    • Technology Corner
    • Sports Forum
    • HolidayPlace
    • Health & Fitness

Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Biography


Location


Interests


Occupation


Car Make


extra_1


extra_2


extra_3


extra_4


extra_5

Found 7 results

  1. limp mode

    Hi guys, just created an account to find out more about the issue mentioned in the OP. Has anyone managed to solve this problem? I have the same symptoms described, in particular car goes into limp mode once engine is warm (after turning off and on). If I start on a cold engine I can drive for hours with full boost from turbo. Any direction/advice would be massively appreciated. I have a 2005 Audi A8 3.0 TDI V6. Some Code: P2108 / P0401
  2. audi a8 technical

    I have an audi a8 and it starts ok every morning, but when I switch the engine off and after few minutes if I want to switch on again and drive it won't start unless i live it to rest for at least 3 hours. The only way to start it is by charging the battery. I have replaced the battery but it does the same thing again. Does anyone knows what could that be please? The car is 2004 reg and diesel engine Many thanks
  3. Audi a8 3.0 tdi 2005 engine choke

    i have a audi a8 3.0 tdi quattro 2005 and i have the folowing problem.....when i whant to start the car sometimes before it starts on the first spin of the engine its chokes like is geting blocked then it spins the engine after it starts it makes a bit of noise for about 2 seconds ...i had it diagnosed and no error come up......the car drives like a dream full power....should i be worried?please does anyone know's anything about this?thank you
  4. I started having problems at first with static in the radio if it rained or if I went to a car wash but on and off but now it have completely given out the display is stuck in the upright position and it seems no power is getting to it I have removed the center console took apart the MMI system took out the circuit board cleaned it and the buttons and put it all back together but no luck still. coud it be that I now need a new board? thanks for any help
  5. Anyoine know where I can buy replacement wiper blades for my 2007 Audi A8 Quattro Sport? There seems to be lots available up until 2003 . . . .but no one stocks anything for my car . . ..
  6. Y need front grills audi a8

    hello.Can somebody help me to find the 2 rejillas that sa come in the photo.Because I have lost them.I have looked for by internet and there is not way to find them.Thankyou
  7. Hi, Last year i bought a new set of fog-light grilles...that's right, the £120 ones that the early facelift A8 came with which has 2 parts on each side - one surround for the fog light and one for the grille. I then had some thieving little sh#@*s steal them within record time . I then bought another set and they fell out so all in all a bit of a drama.... ...until now (hopefully). I basically tried to come up with a way to secure them better so that they wouldn't just fall out and not just anyone can come along (without tools at least) and rip them out. So here is it... 1. Drill a small hole in the grille next to the hole that keeps the grille in place. 2. Put a cable tie through the hole (i'll be replacing mine using a black one when i get a chance on the weekend) and make sure the 'block' bit of the cable tie remains behind the grille so that it will be out of sight. Then feed it through the round hole that you see just above where the grill is and loop it around so you can put it back in to the cable tie 'block' like below... 3. Then push the grille in place remembering that it also has to slot in sideways into the foglight surround. Now pull the cable tie so it tightens up. 4. Clip off the cable-tie excess... 5. And stand back and smile knowing those bad-boys are not going anywhere without a serious fight . Hope it helps someone else! -Oli PS - please no laughing at my un-coloured parking sensors...it's on the list!