Search the Community

Showing results for tags 'audi quattro a6'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General Stuff
    • TSN Motor News
    • Porsche Forum
    • Welcome Forum
    • General Cars
    • Motor Sport
    • Meets & Trackdays
    • Tyresmoke Reviews
    • Dealer/Supplier/Specialist
    • Tuning/Tuners
    • Cleaning
    • Car Electronics, Satnav, I.C.E and multimedia
    • Spotted
    • Vag-Com
    • General Marketplace
    • KneeSliders
    • TyreSmoke Issues
  • Audi Forums
    • Audi Chat
    • Audi Technical
    • Audi A1
    • Audi A2
    • Audi A3/S3/Cabrio
    • Audi RS3 Forum
    • Audi A4/S4/Cabrio
    • Audi A5/S5/Cabrio
    • Audi A6/S6/A7/S7
    • Audi A8/S8
    • Audi TT/TTR
    • Audi Q3/Q5/Q7
    • Audi RS
    • Audi R8
  • VW Forums
    • VW Chat
    • VW Scirocco
    • VW Technical
    • VW Lupo/Polo
    • VW Golf/Bora/New Beetle
    • VW Passat
    • VW Phaeton/Touareg/Tiguan
    • VW Golf GTi Forum
    • VW R Forum
  • BMW Forums
    • BMW Chat
    • BMW Technical
    • BMW 1/2 Series
    • BMW 3/4 Series
    • BMW 5/6/7/8 Series
    • BMW X Series
    • BMW Z3/Z4/Z8
    • BMW 'M' Forums
  • Various Car Forums
    • TVR
    • Oil Burners
    • Mercedes Benz Forum
    • Aussie V8's
    • Classics
    • Mini Cooper / Cooper S
    • Seat / Skoda
    • French Forum
    • Italian cars
    • Japanese Performance Forums
  • TSN Partner Forums
    • Sniff Petrol
    • MotorPunk
  • Random Area
    • Agony Aunt
    • Rubber Room
    • Technology Corner
    • Sports Forum
    • HolidayPlace
    • Health & Fitness

Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Biography


Location


Interests


Occupation


Car Make


extra_1


extra_2


extra_3


extra_4


extra_5

Found 1 result

  1. My lights are going out. Its been a couple weeks now since they've been out. Its only the right side though. Rear right Fog light out. Rear right Break light out. Front right day light, out. And now the tyre pressure sensor kicked on. My tires were a little low so got them filled. Now it stayed on and now its off. The tires are fine. Tire pressure is stored. My friend mechanic checked the power panel by the steering wheel side, circuits were not damaged or broken. Not sure what is going on. Someone help?