Search the Community

Showing results for tags 'head'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General Stuff
    • TSN Motor News
    • Porsche Forum
    • Welcome Forum
    • General Cars
    • Motor Sport
    • Meets & Trackdays
    • Tyresmoke Reviews
    • Dealer/Supplier/Specialist
    • Tuning/Tuners
    • Cleaning
    • Car Electronics, Satnav, I.C.E and multimedia
    • Spotted
    • Vag-Com
    • General Marketplace
    • KneeSliders
    • TyreSmoke Issues
  • Audi Forums
    • Audi Chat
    • Audi Technical
    • Audi A1
    • Audi A2
    • Audi A3/S3/Cabrio
    • Audi RS3 Forum
    • Audi A4/S4/Cabrio
    • Audi A5/S5/Cabrio
    • Audi A6/S6/A7/S7
    • Audi A8/S8
    • Audi TT/TTR
    • Audi Q3/Q5/Q7
    • Audi RS
    • Audi R8
  • VW Forums
    • VW Chat
    • VW Scirocco
    • VW Technical
    • VW Lupo/Polo
    • VW Golf/Bora/New Beetle
    • VW Passat
    • VW Phaeton/Touareg/Tiguan
    • VW Golf GTi Forum
    • VW R Forum
  • BMW Forums
    • BMW Chat
    • BMW Technical
    • BMW 1/2 Series
    • BMW 3/4 Series
    • BMW 5/6/7/8 Series
    • BMW X Series
    • BMW Z3/Z4/Z8
    • BMW 'M' Forums
  • Various Car Forums
    • TVR
    • Oil Burners
    • Mercedes Benz Forum
    • Aussie V8's
    • Classics
    • Mini Cooper / Cooper S
    • Seat / Skoda
    • French Forum
    • Italian cars
    • Japanese Performance Forums
  • TSN Partner Forums
    • Sniff Petrol
    • MotorPunk
  • Random Area
    • Agony Aunt
    • Rubber Room
    • Technology Corner
    • Sports Forum
    • HolidayPlace
    • Health & Fitness

Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Biography


Location


Interests


Occupation


Car Make


extra_1


extra_2


extra_3


extra_4


extra_5

Found 1 result

  1. HI ALL, I'VE GOT A P REG 1.4 GOLF L. I HAD MY CYLINDER HEAD GASKET REPLACED ON TUESDAY 3rd MAY 2011. SINCE THEN, WHEN THE ENGINE IS UP TO TEMPERATURE, THE OIL LIGHT COMES ON WHEN TICKING OVER, BUT AS SOON AS I TOUCH THE ACCELERATOR IT GOES OFF. MATES RECKON ITS THE OIL PRESSURE SWITCH, BUT THE OIL LIGHT NEVER CAME ON BEFORE. ITS HAD NEW OIL, 10W40, AND OIL FILTER. ANY IDEAS PLEASE???? ALSO, THE GARAGE HASNT FLUSHED THE PIPES AND RADIATOR VERY WELL, ANY SUGGESTIONS WHATS THE BEST WAY TO CLEAN THE OLD OIL FROM THE COOLING SYSTEM PLEASE??? THANKS. KEV. c.stockley2@ntlworld.com