Search the Community

Showing results for tags 'safelock'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General Stuff
    • TSN Motor News
    • Porsche Forum
    • Welcome Forum
    • General Cars
    • Motor Sport
    • Meets & Trackdays
    • Tyresmoke Reviews
    • Dealer/Supplier/Specialist
    • Tuning/Tuners
    • Cleaning
    • Car Electronics, Satnav, I.C.E and multimedia
    • Spotted
    • Vag-Com
    • General Marketplace
    • KneeSliders
    • TyreSmoke Issues
  • Audi Forums
    • Audi Chat
    • Audi Technical
    • Audi A1
    • Audi A2
    • Audi A3/S3/Cabrio
    • Audi RS3 Forum
    • Audi A4/S4/Cabrio
    • Audi A5/S5/Cabrio
    • Audi A6/S6/A7/S7
    • Audi A8/S8
    • Audi TT/TTR
    • Audi Q3/Q5/Q7
    • Audi RS
    • Audi R8
  • VW Forums
    • VW Chat
    • VW Scirocco
    • VW Technical
    • VW Lupo/Polo
    • VW Golf/Bora/New Beetle
    • VW Passat
    • VW Phaeton/Touareg/Tiguan
    • VW Golf GTi Forum
    • VW R Forum
  • BMW Forums
    • BMW Chat
    • BMW Technical
    • BMW 1/2 Series
    • BMW 3/4 Series
    • BMW 5/6/7/8 Series
    • BMW X Series
    • BMW Z3/Z4/Z8
    • BMW 'M' Forums
  • Various Car Forums
    • TVR
    • Oil Burners
    • Mercedes Benz Forum
    • Aussie V8's
    • Classics
    • Mini Cooper / Cooper S
    • Seat / Skoda
    • French Forum
    • Italian cars
    • Japanese Performance Forums
  • TSN Partner Forums
    • Sniff Petrol
    • MotorPunk
  • Random Area
    • Agony Aunt
    • Rubber Room
    • Technology Corner
    • Sports Forum
    • HolidayPlace
    • Health & Fitness

Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Biography


Location


Interests


Occupation


Car Make


extra_1


extra_2


extra_3


extra_4


extra_5

Found 1 result

  1. Hi everyone! I'd like some help please. The key fob is not working for the Polo anymore (although it was fine yesterday). It won't unlock the doors remotely or start the ignition. The fob battery is fine as the fob still lights up (and so does the 2nd key I have). I can open the door manually by turning the key, so I can get inside the car. But I can't unlock all the doors and when I turn the ignition, the key turns and nothing happens. No dashboard, no engine, just nothing. I've checked the car's manual and looked online, but can't find a solution. I suspect I've simply triggered an engine immobilisation or SafeLock feature, but following steps in the car manual to deactivate these does not work. There is also no indicator light on my dashboard to tell me either of those 2 things are active (which apparently should happen even when the ignition is off). VW Polo 2013 1.2 engine 32k miles Any help appreciated. Thank you! Like this