Sign in to follow this  
Followers 0
Srdjan Joki Jovanovic

limp mode

6 posts in this topic

Hi guys, just created an account to find out more about the issue mentioned in the OP. Has anyone managed to solve this problem? I have the same symptoms described, in particular car goes into limp mode once engine is warm (after turning off and on). If I start on a cold engine I can drive for hours with full boost from turbo. Any direction/advice would be massively appreciated. I have a 2005 Audi A8 3.0 TDI V6.

Some Code: P2108 / P0401

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi tnx I Have done 2 Diagnostic and it's 2 Very Different I don't know who to believe 1 is to change Turbo and Altenator Price £1300. And 2 is to change Throttle Body  and some other bits price is £1250.    Please Help                 (Sorry I have posted with my other business account)

Edited by Sj Cleaning Jovanovic
Account

Share this post


Link to post
Share on other sites

The first thing to try, would be to clean these items in situ first of all.

You should be able to clean the throttle with carb cleaner by removing the turbo pipe.

And you should be able to see the turbo too.  HAve a look for the items and then clean them if poss.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not if done in situ.

If you remove it, just make a note of every twist and turn of things you undo.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0