Sign in to follow this  
Followers 0
Mex77

S8 -01 login code for ABS/ESD?

11 posts in this topic

Does anybody have the login code for changing softcode on ABS/ESD module?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Im using 704.1.

ECU 4D0 907 559 C

TCU 4D0 927 156 EC (softcoded 00121)

ABS 4D0 907 389 E (softcoded 08397)

INST 4D0 919 033 CE

Share this post


Link to post
Share on other sites

What exactly are you trying to do here? Please post a complete scan from the entire vehicle, we need more details on those control modules. Make sure to use at least Release 805.2, Release 704 which you are using is outdated.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think i can recode my modules just fine with the 704.1 software, but i cannot log in to the ABS/ESP control unit without the correct code.

If it´s not the ABS/ESP that needs recoding then what makes the "foot on brake pedal" come up when i turn on the ignition?

It should be the same thing that makes it not to show the PRNDS in the display (as you see in the film).

:confused:

Share this post


Link to post
Share on other sites
I think i can recode my modules just fine with the 704.1 software

But if you can run 704.1 then surely you have a genuine Ross-Tech lead, so 805.2 is a FREE download - so what's the point in not using the latest version?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ooh, no that won´t work as the cable then will lock itself, doesn´t get less genuin than that... ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ooh, no that won´t work as the cable then will lock itself, doesn´t get less genuin than that... ;)

If you buy a "rip off" product then you get what you expect...

Share this post


Link to post
Share on other sites

It works just fine....!

I went to the dealer to get the failing gearstick fixed (you can move the stick without the key or take key out while stick is in N instead of P :eek:) and when they had finished whatever they were doing the car wouldn´t start :roflmao:

The instrument cluster is black and the immobiliser makes it unstartable +++

So i´ll guess im gonna have to pay for whatever they have destroyd.... :ffs:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0