Guest Bruce

Broken Stuff

227 posts in this topic

Thanks Daz - must be a right PITA sorting all this.

Share this post


Link to post
Share on other sites

We're getting there - it's only a week and it's going pretty well considering it was a unplanned migration

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bis, is there any way of re-instating my old gallery? (called something like 'my old toys/cars' - RS4 cover picture)

I actually think I dont have some of the pictures of some of the cars I uploaded anymore, due to old PC hard drive crashing, so if it could be re-instated that would be good for me

Well the good news is, I've still got all the pictures...

They're just not labelled or sorted in any way. Still trying to figure out how we're going to upload them all.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have to keep logging in each time now. On the iPhone.

Share this post


Link to post
Share on other sites

That is odd. I'm IOS7 and mine goes in without logging each time.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's been ok but now it started logging me out.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I find notifications are sporadic. Sometimes I get flags for threads I post in, sometimes not...even for the same thread.

btw can we do stuff like decide to broadcast if we are online or not?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well the good news is, I've still got all the pictures...

They're just not labelled or sorted in any way. Still trying to figure out how we're going to upload them all.

Do you want me to set up a blank gallery for you to add the pictures to?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Do you want me to set up a blank gallery for you to add the pictures to?

I'm trying to set them up so people can go through them online and find which ones are theirs.... Then we can add them into the galleries.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

When I'm given a "Like", if I click on it to see what post it was, it just takes me to the thread and not to the actual post.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The notification has 3 click-able sections, the person, the post and the thread.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Doh!  :rolleyes:

 

Are they deliberately in stealth mode?! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

It was much more convenient on the old board where it actually showed you the post someone had 'liked' rather than making you click through.

Share this post


Link to post
Share on other sites

What happened to the site yesterday, seemed to be unavailable again?

 

I've also noticed the "reply to this topic" box varies from thread to thread. For instance, on this thread it is a rich text box and I can add smileys etc but on the LTTRWYU thread I just get a plain text box with no ability to change fonts, click on smileys etc

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead